вторник , 17 януари 2017
Водещите новини

ЗДРАВЕ

Откакто започнах да ги спазвам, забравих за умората и безсънието и съм в перфектно здраве! Казвам ги на всички, които се оплакват от лош сън, меланхолия и ОЩЕ!

25

През този сезон обичайно се чувстваме отпаднали и повече се уморяваме. Ето някои лесни за изпълнение идеи как да се събуждаме свежи и дейни. Научни изследвания дават полезна информация, която ще ни помогне да се събуждаме в по-добър тонус и да се чувстваме прекрасно през целия ден. Как да се справим със зимната умора? Преди заспиване – Следобед избягвайте кафе, ... Read More »

Всички я наричаха „изрод“, „крокодил“ и какво ли още не, но те не знаят, че днес тя е ТОПМОДЕЛ! Вижте я сега

23

Децата са искрени същества, които нямат задръжки. Те са жестоки до наивност и могат да причинят фатални последици за психиката на съученици и приятели. Това момиче се ражда с тежко изкривяване на челюстта, което и причинява ред неудобства като пълно лишение от твърда храна и невъобразими подигравки от съучениците й! „Изрод“, крокозъбел“ и какво ли още не са сред редовните ... Read More »

Ако имате ТЕЗИ симптоми, то задължително изследвайте хемоглобина!

17

Ако чувствате необичайна умора, която упорито не преминава, много вероятно е организмът ви да страда от недостиг на елемента желязо. Жените са много силно  засегнати   от този проблем – за 20 дена те губят два пъти повече желязо от мъжете. А то е необходимо за правилния метаболизъм на витамините, подпомага растежа, увеличава съпротивителните сили на организма. Железният дефицит се дължи ... Read More »

Ако правите тези неща, то прегледайте си зрението! ТОП8 на навиците, които увреждат очите!

16

Кои са навиците, които вредят на очите? От неправилната светлина, през лошата профилактика до липсата на адекватна защита и неправилният начин на живот. Вижте кои са 8-те навика, които увреждат очите. Очите са една от най-сложно устроените части на човешкото тяло. Те ни помагат за цялостното възприятие на света и за запомнянето. Очите се влияят пряко от начина на ни ... Read More »

След като прочетете ТОВА, ще спрете да използвате клечки за уши- вижте до какви тежки последици води този вреден навик!

100011281

Почистването на ушната кал с клечки за уши отдавна се приема за нещо напълно естествено. Мода или просто добра реклама на пазара, те са неизменна част от козметичния антураж на всеки. Много доктори обаче, съветват ушите не просто да не се почистват  с клечки за уши, а въобще да не се почистват с никакъв продукт, освен измиване по време на ... Read More »

Втрещен потребител смрази мрежата с разкрития за канцерогенно вещество в цитрусовите плодове в един от най- големите складове у нас!

100011279

Опасният химикал имазилил се използва за подобряване на външния вид и трайност при цитрусите, но при покупка на дребно никой не предупреждава клиентите, че корите не трябва да се употребяват, съобщава framar.bg. Всички любители на яденето на лимон с кората, всички, които искат да настържат портокалови корички в кекса, внимателно да прегледат какво купуват. Публикуваме текста на постинга на Владимир ... Read More »

Вижте симптомите на рака, които трябва да ви отведат спешно при лекар!

100011265

Това са симптоми, които често се срещат при хора с установено раково заболяване. Те могат да бъдат признак за друго заболяване, но задължително трябва да ви отведат при лекаря! Болката както за всички е известно, се проявява като последен знак. Усещате ли болка, то е много вероятно да става въпрос за последен стадий на рак. Хора, страдащи от коварната болест ... Read More »

Жена се излекува сама от рак на панкреаса само с помощта на един витамин, но в големи дози!

100011264

Жена се излекува сама от рак на панкреаса само с помощта на един витамин, но в големи количества! Лечението се провежда под строгия лекарски контрол на известния д-р Хофер. От рак на панкреаса се разболяват 44 000 американци всяка година и той е четвъртата основна причина за смърт причинена от в САЩ. Въпреки вложените усилия на официалната медицина, процентът на ... Read More »