Водещите новини
Home / ЗДРАВЕ

ЗДРАВЕ

Вижте каква гадост е погълнал всеки българин през последната година!

Българите са изяли 25 тона сухо мляко и 12 хиляди тона палмово масло през миналата година. Това са количествата, които българските предприятия са внесли и използвали в производството на млечни продукти, показва анализ на Центъра за икономически изследвания в селското стопанство САРА, цитиран от Труд. Тенденцията е вносът на такива суровини да расте и въпреки че вложеното количество сухо мляко ... Read More »

Вижте 10 отблъскващи неща за нашето тяло, които задължително трябва да знаем! (видео)

Read More »

Невероятно! Тези деца се родиха със сърца, които всички виждат! (видео)

Read More »

Потресаващо! Вижте най- големите ментета на храни, които ни пробутват!

Над 50% от търговците на екологично чисти храни са измамници. Те спекулират с производството на био храни, но няма нормативна база, чрез която те да бъдат санкционирани. Основно измамите с храни започват от етикета–името и съдържанието, които са написани така, че потребителят да бъде подведен и да закупи нискостойностен продукт срещу висока цена. Това стана ясно в рамките на дискусионен ... Read More »

Светило в медицината СЕНЗАЦИОННО: „За здраво сърце- здрав с*кс!“

Това са част от златните правила за профилактика на сърдечните болести на д-р Хинрих фон Борщел – бивш парамедик и автор на книгата „Сърцето: вътрешната история на най-важния орган в нашето тяло”. Д-р Хинрих фон Борщел предполага, че никога не е рано човек да се замисли за здравето на своето сърце. В края на краищата патологичното струпване на мастни отлагания ... Read More »

Ако сте постоянно уморени, изпитвате непрестанна жажда,то това може да бъде сигнал за висока кръвна захар- бягайте при лекаря!

Гладни ли сте през голяма част от времето си? Оставате си на същото тегло, въпреки че сте намалили  калориите? Обикновено изпитвате проблеми със стомаха? Ако отговорът ви е „да“ на някой от тези въпроси, може да имате симптоми на висока кръвна захар. Не трябва да мислим, че само хората, диагностицирани с диабет са единствените, които трябва да се тревожат за тяхното ... Read More »

ТОП 10 на най- добрите упражнения, които още днес да опитате във фитнеса! (видео)

Read More »

Ето ТАКА изглеждат някои 50- годишни- да им завиди човек! (снимки)

Тези снимки доказват, че волята и дисциплината могат да преборят процесите на стареене! Вижте как изглеждат тези 50- годишни мъже! Read More »

ТОП 10 на най- добрите преси в света- познайте Лазар Ангелов на кое място е?! (СНИМКИ)

Read More »

Не е за вярване какво изкараха от ухото на тази жена- представете си как чува след това! (видео)

Read More »