вторник , 17 януари 2017
Водещите новини

Вижте кой екзотичен остров ви плаща, за да почивате там!

РЕКЛАМА:

100011252

Мечтаете ли през годинатa да прекарате време някъде на плажа, вятърът да роши косите ви, да се заровите в пясъка и да отпивате от тропически коктейл?

РЕКЛАМА:
loading...

Не! Е, време е да започнете. Защото през 2017 г. американските Вирджински острови ще ви плащат, за да почивате там, пише Profit.bg

РЕКЛАМА:

Всичко това е част от празненствата по случай 100-годишнината от присъединяването им към територия на САЩ, като за този рожден ден на островите ще се раздават подаръци. И по-точно всеки посетител ще получи 300 долара, които да похарчи за своята почивка.

РЕКЛАМА:

Парите могат да бъдат използвани за исторически и културни турове и дейности, така че посетителите могат да опознаят островите, според Thrillist. Това включва еко турове, музеи, занимания на открито, каяк и туризъм.

Тези, които пътуват пред март (месецът на действителното присъединяване), ще получат възпоменателен сувенир. Всичко, което трябва да направите, е да отидете на VisitUSVI.com и да резервирате минимум три нощувки в един от участващите хотели на Сейнт Джон, Сейнт Кроа или Сейнт Тома.

Отделът по туризъм след това ще ви изпрати 300 долара, които може да се използват като пари в брой на всяко от участващите места.

Така че, ако имате нужда от малко бягство през годината (съвсем случайно), сега имате идеалното място за това.

Коментирай чрез Facebook

РЕКЛАМА:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*