вторник , 17 януари 2017
Водещите новини

ПАРИ

Откакто сложих ТОВА в дома си, няма скандали, няма безпаричие и всички се чувстваме превъзходно!

100011260

Читателка от известен българки форум споделя за една ефикасна рецепта, с която всички в дома й се чувствали прекрасно. Според нея въздуха сякаш бил пречистен и всички лоши неща били зад гърба й. „Сложих камъни в чаша вода и я поставих на трапезарската маса. Изумлението ми дойде, когато водата стана буквално мътна след идването на хора, които отдавна са ни ... Read More »

Буркана на Бога…

100011163

Разбрах за Този буркан от една моя клиентка. Тя на свой ред беше прочела за него в една книга и си го беше направила, пише dunavmost.bg . Пълнеше го с всичко, за което създателката на тази техника за справяне с творческите блокажи – Джулия Камерън, препоръчваше – страхове, тревоги, желания, надежди, негативни чувства. Всичко, с което не можеше да се ... Read More »

Ако над вас тегнат постоянни несполуки и нещастия, то направете този ритуал за премахване на родова карма!

100010269

Ако смятате, че безпричинно изпитвате безпокойство за бъдещето, не можете да си обясните тегобите, които цял живот ви преследват, то много вероятно е да сте обременени кармично. Запознатите с тази материя казват, че носим греховете на предците си и сме тук, на тази земя, за да ги изкупим. Ето защо, трябва да работите върху тази кармична обвързаност и да се ... Read More »

С тези три лесни супер техники ще пречистите дома от негативна енергия и забравите за „препъни камъчетата“!

100010262

Ако ви е неуютно и тревожно вкъщи или в офиса, може би е време за енергийно почистване. Причините може да са много – спорове, недобронамерени гости или просто негативни хора, които са внесли в личното ви пространство енергийни нечистотии. Всичко това може да накара по-чувствителните хора да усещат безпокойство и дискомфорт. Преди да започнете почистването на дома си, непременно пречистете ... Read More »

Вижте китайските поверия за късмет и ритуал за щастие, който ще донесе изобилие в къщата ви!

100010242

Неприятностите, липсата на късмет и застоя са все неща, които ни карат да си мислим, че изход няма! Забързаното ежедневие и купищата проблеми ни завъртат в омагьосан кръг, от който не можем да избягаме. Ако искате обаче, да опитате да промените нещата, то вище невероятният ритуал за късмет, който китайците използват. За тази техника е известно, че и нашите баби ... Read More »

Забравете за врачки и баячки! Махнете магиите, отрицателните въздействия и каръка с ТЕЗИ лесни методи!

100010224

Ако мислите, че имате магия, лош късмет и зли хора ви вилияят на живота, то следващите редове са за вас! Един от най-лесните за изпълнение методи е чрез яйца. Както знаете, често магиите се правят чрез яйца – заравят ги някъде или използват черупките им. Но както с яйцето може да се направи магия, така то може и да я ... Read More »

Вижте най- силните думи за разграждане матрицата на „нямането“! Невероятно!

100010215

Вижте най- силното послание към Вселената за разграждане матрицата на „нямането“! Тези думи могат да преобразуват  събитията около вас, да трансформират енергии и да сбъднат и най- смелите ви мечти! Единственото, което трябва да направите е да ги изричате вярвайки и без вреда никого! Действайте и не оставяйте животът да минава просто така! Read More »

ВИЖТЕ ритуалите за пари от Изтока, които ще ви донесат благосъстояние! Сложете пръстен с нефрит, ако искате да…

100010200

Тези ритуали и малки хитринки, които носят опита и мъдростта на Изтока, ще ви помогнат да постигнете неочаквано добри резултати по пътя към благосъстоянието. Пръстен с нефрит В Китай се смята, че носенето на пръстен с нефрит на кутрето привлича богатството. За мъжете е препоръчително да носят такъв пръстен на лявата ръка, а за жените – на дясната. Най-добре е ... Read More »

Пийте всеки ден от тази вода- Започнете още СЕГА и вижте какво ще се случи

100010170

Започнете още сега! Пийте всяка сутрин и вечер преди лягане от тази вода и вижте как животът ви, здравето ви, нагласата ви, се променят!, пише pozitivninovini.com. Това е практика, която ще ви помогне да погледнете на света с други очи. Тя ще ви зареди с положителна енергия, виталност и щастие. Всяка сутрин изпивайте по една чаша гореща вода, но заредена ... Read More »

Налегнала ви е депресия?! Вижте какво да внесете дома си според Фън Шуй, за да ви върви!

100010161

Есента винаги освен красота, носи и малко тъга. Лятото си отива, а с него морето и топлите дни. Когато времето се влоши, слънцето се скрие в облаци и вали през голяма част от времето, е нормално да се чувстваме по-депресирани и без желание за каквото и да било. На помощ отново идва Фън Шуй, което предлага да внесете природата в ... Read More »