Водещите новини
Home / ПАРИ

ПАРИ

Четирите съвета за пари, които задължително трябва да спазвате, ако искате да никога да не бъдете с празен портфейл!

1. Парите не обичат хаоса. За да ги привлечете в своя дом трябва да създадете атмосфера на порядък и стабилност, не само в дома, но и в портфейла. 2. Не харчете парите веднага след тяхното получаване! – гласи народна мъдрост. 3. Не носете скъсани или кърпени дрехи! Те носят бедност и няма да привлечете към себе си финансов успех. 4. В дома не трябва да ... Read More »

Откакто сложих ТОВА в дома си, няма скандали, няма безпаричие и всички се чувстваме превъзходно!

Читателка от известен българки форум споделя за една ефикасна рецепта, с която всички в дома й се чувствали прекрасно. Според нея въздуха сякаш бил пречистен и всички лоши неща били зад гърба й. „Сложих камъни в чаша вода и я поставих на трапезарската маса. Изумлението ми дойде, когато водата стана буквално мътна след идването на хора, които отдавна са ни ... Read More »

Буркана на Бога…

Разбрах за Този буркан от една моя клиентка. Тя на свой ред беше прочела за него в една книга и си го беше направила, пише dunavmost.bg . Пълнеше го с всичко, за което създателката на тази техника за справяне с творческите блокажи – Джулия Камерън, препоръчваше – страхове, тревоги, желания, надежди, негативни чувства. Всичко, с което не можеше да се ... Read More »

Ако над вас тегнат постоянни несполуки и нещастия, то направете този ритуал за премахване на родова карма!

Ако смятате, че безпричинно изпитвате безпокойство за бъдещето, не можете да си обясните тегобите, които цял живот ви преследват, то много вероятно е да сте обременени кармично. Запознатите с тази материя казват, че носим греховете на предците си и сме тук, на тази земя, за да ги изкупим. Ето защо, трябва да работите върху тази кармична обвързаност и да се ... Read More »

С тези три лесни супер техники ще пречистите дома от негативна енергия и забравите за „препъни камъчетата“!

Ако ви е неуютно и тревожно вкъщи или в офиса, може би е време за енергийно почистване. Причините може да са много – спорове, недобронамерени гости или просто негативни хора, които са внесли в личното ви пространство енергийни нечистотии. Всичко това може да накара по-чувствителните хора да усещат безпокойство и дискомфорт. Преди да започнете почистването на дома си, непременно пречистете ... Read More »

Вижте китайските поверия за късмет и ритуал за щастие, който ще донесе изобилие в къщата ви!

Неприятностите, липсата на късмет и застоя са все неща, които ни карат да си мислим, че изход няма! Забързаното ежедневие и купищата проблеми ни завъртат в омагьосан кръг, от който не можем да избягаме. Ако искате обаче, да опитате да промените нещата, то вище невероятният ритуал за късмет, който китайците използват. За тази техника е известно, че и нашите баби ... Read More »

Забравете за врачки и баячки! Махнете магиите, отрицателните въздействия и каръка с ТЕЗИ лесни методи!

Ако мислите, че имате магия, лош късмет и зли хора ви вилияят на живота, то следващите редове са за вас! Един от най-лесните за изпълнение методи е чрез яйца. Както знаете, често магиите се правят чрез яйца – заравят ги някъде или използват черупките им. Но както с яйцето може да се направи магия, така то може и да я ... Read More »

Вижте най- силните думи за разграждане матрицата на „нямането“! Невероятно!

Вижте най- силното послание към Вселената за разграждане матрицата на „нямането“! Тези думи могат да преобразуват  събитията около вас, да трансформират енергии и да сбъднат и най- смелите ви мечти! Единственото, което трябва да направите е да ги изричате вярвайки и без вреда никого! Действайте и не оставяйте животът да минава просто така! Read More »

ВИЖТЕ ритуалите за пари от Изтока, които ще ви донесат благосъстояние! Сложете пръстен с нефрит, ако искате да…

Тези ритуали и малки хитринки, които носят опита и мъдростта на Изтока, ще ви помогнат да постигнете неочаквано добри резултати по пътя към благосъстоянието. Пръстен с нефрит В Китай се смята, че носенето на пръстен с нефрит на кутрето привлича богатството. За мъжете е препоръчително да носят такъв пръстен на лявата ръка, а за жените – на дясната. Най-добре е ... Read More »

Пийте всеки ден от тази вода- Започнете още СЕГА и вижте какво ще се случи

Започнете още сега! Пийте всяка сутрин и вечер преди лягане от тази вода и вижте как животът ви, здравето ви, нагласата ви, се променят!, пише pozitivninovini.com. Това е практика, която ще ви помогне да погледнете на света с други очи. Тя ще ви зареди с положителна енергия, виталност и щастие. Всяка сутрин изпивайте по една чаша гореща вода, но заредена ... Read More »